Vlad Morar, după câştigarea Cupei României: „Este ceva de vis să câştigi un trofeu atât de important la 19 ani”

Vlad Morar, jucător ce a început fotbalul la Viitorul Zalău a reuşit să câştige sâmbătă seara, în premieră, Cupa României cu Petrolul Ploieşti.

Revenit după o accidentare destul de gravă, fotbalistul originar din Crişeni a fost rezervă în finala cu CFR Cluj, fiind introdus în teren în minutul 70, în locul lui Gicu Grozav şi a avut două ocazii de a marca.
„Este ceva de vis să câştigi un trofeu atât de important la vârsta de 19 ani. Ne bucurăm că am făcut fericiţi atâţia oameni, fiindcă sâmbătă seara, tot Ploieştiul a fost în sărbătoare. Mă bucur că am putut reveni pe teren exact pentru această finală, dar am o undă de regret pentru cele două ocazii ratate, în special pentru a doua”, ne-a declarat Vlad Morar.
Fotbalistul sălăjean a fost convocat la echipa naţională de tineret, pentru turneul de calificare la Campionatul European din Cehia, dar, din cauza accidentării mai vechi, nu va putea evolua pentru selecţionata condusă de Emil Săndoi.
Vlad Morar a suferit două rupturi fibrilare, în timpul partidei cu FC Braşov, scor 6 – 4, fiind nevoit să părăsească terenul înaintea fluierului de final. „Doctorul Pompiliu Popescu mi-a făcut un control după meciul din finala Cupei Româiei şi mi-a spus că trebuie să mai fac repaus, pentru a nu apare complicaţii”, a mai spus fostul jucător al clubului Viitorul Zalău.

Leave a Comment